Login
Info lidmaatschap

Als lid van Padel 4U2 Gent kan je online reserveren via ons reservatiesysteem en speel je zoveel je wil. De prijs van dit lidmaatschap verschilt naargelang je leeftijd en is afhankelijk van het moment waarop je lid wordt (degressief systeem, zie hieronder). 

  • Onbeperkt spelen
  • Online reserveren
  • Elektronische toegang tot terreinen buiten openingsuren
  • Voordeeltarief bij activiteiten & tornooien club
  • Gratis gebruik beachterrein
  • Sportongevallenverzekering & aansluiting/kortingen bij Padel Vlaanderen
  • Gratis deelname wekelijkse Meet & Play en maandelijkse Yuste Cup

 

 

Type

 

Prijs/jaar vanaf 1/5/2017

Volwassene

 

300€

2e volwassene (op zelfde adres van 1e volwassene)

 

270€

Student (maximum 26j, vertoon studentenkaart)

 

210€

Jongere (12-18j)

 

180€

Kind (-12j)

 

120€

Alle lidmaatschappen zijn geldig tot het einde van het seizoen (seizoen eindigt op 30 april). Bij het aangaan van het lidmaatschap dienen de resterende maanden van het seizoen betaald te worden aan de tarieven hiernaast. We geven graag gepersonaliseerde info in de club of via info@padel4u2.be.

Tussenkomst mutualiteit

De verschillende mutualiteiten willen hun leden stimuleren om te sporten. Door het aanmoedigen van een gezonde levensstijl kunnen ze immers toekomstige ziektekosten vermijden of verminderen. De mutualiteiten betalen een stuk van je lidgeld terug. Bekijk online wat de verschillende mutualiteiten je te bieden hebben. Je kan je formulier laten invullen in de club op vertoon van je lidkaart. 

Niet-leden

Volwassene: 8€ per uur, 12€ per 1,5 uur

Kinderen/studenten/jongeren: 6€ per uur, 9€ per 1,5 uur.

Niet-leden kunnen telefonisch of in de club reserveren. Huur van een racket kost 2€.

Niet-Leden kunnen enkel reserveren/spelen tijdens de openingsuren van het clubhuis en niet tijdens de piek-uren in de week vanaf 19u30. Niet-leden kunnen nooit de overdekte courts reserveren, deze zijn steed voorbehouden voor onze leden. 

Clubreglement

Als lid van Padel 4U2 Gent ga je akkoord met het naleven van het clubreglement. Het niet naleven kan gesanctioneerd worden.

Clubreglement: /uploads/files/Clubreglement%20Padel4u2.pdf

Aanvraag lidmaatschap

Stuur vrijblijvend een aanvraag voor meer informatie over een lidmaatschap op maat naar info@padel4u2.be. Wij nemen vervolgens contact met u op om meer informatie in verband met het lidmaatschap te verstrekken of om de inschrijving af te ronden.