Login
Nieuws
07-05-2018
Onze club is klaar voor het nieuwe seizoen!
Sinds vorige week werd het nieuwe Eaulala-court afgewerkt! Daarnaast werden ook de nieuwe terras-banken geplaatst en de volledige club opgeruimd. Deze week hopen we ook nog het beachvolleybal-court terug te kunnen opzetten en dan is onze club volledig klaar voor het nieuwe seizoen! 
16-04-2018
Vernieuwing Eaulala gestart!
Deze ochtend is Red Sport Belgium gestart met de werken aan ons Eaulala-court. Ze zullen deze week het court afbreken, de ondergrond vernieuwen en volgende week zal het nieuwe Eaulala-Court opgebouwd worden. Dit nieuwe court zal een panoramisch court zijn en in uitstekende staat!   
19-03-2018
Nieuwe lessenreeksen GPA
Na de paasvakantie starten er terug nieuwe lessenreeksen en fysieke trainingen in onze club! Neem zeker een kijkje op de website van Ghent Padel Acedemy voor meer info! www.ghentpadelacademy.be    
01-03-2018
Nieuwe collectie adidas rackets
Sinds vorige week is de collectie 2018 van adidas toegekomen! Je kan de nieuwe rackets dus vanaf nu vinden in onze shop in de club.  Wie graag informatie wenst of een racket wil testen kan dit vanaf 4/3 via Nick of Jana. Rackets zullen getest kunnen worden mits een kleine vergoeding die terugbetaald zal worden bij aankoop van het racket. 
28-12-2017
Gelukkig nieuwjaar!
Namens Padel 4U2 wensen we al onze leden en spelers een gelukkig nieuwjaar!  Mag 2018 veel geluk en veel padelplezier met zich meebrengen!   
Reservaties
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Padel Webshop
Lid worden

Klik hier om te zien hoe je lid kan worden.


BGE

atelier

woonproject

GRH3


Sportievak
ING Tony CAternio
Tibeflex